Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Куката и Радина Кърджилова в нова филмова драма

отпечатай новината

04.11.2020 10:35 | Видян 1171 пъти

 Куката и Радина Кърджилова в нова филмова драма

Мариан Вълев излиза от клишето на лошото момче в следващия си филм. Той е с главна роля в Животински бесове, драмата на режисьора Георги Костов, чиито снимки завършиха в Бургас.

В основните роли са Алекс Алексиев и Радина Кърджилова. Сюжетът звучи повече от обещаващо - преподавател по финанси, който ненавижда парите, се превръща в преуспял борсов играч и истинска бизнес акула, която залага на бързата печалба.

Завръща се уж за малко от Лондон, но остава за постоянно в Бургас. Големият въпрос е къде мястото на любовта и прошката. Сценарият е на Александър Чобанов (Дяволското гърло, Под прикритие), а негов  партньор е журналистът и икономически анализатор Кузман Илиев.

"Това е модерна история за борси, за финансови пазари. Надявам се, че това ще заинтригува публиката. Хората копнеят за пари, но парите могат да имат и обратен ефект върху душата.

Човек може да се поквари, но пък искаме да покажем, че има и обратен път“, твърди продуцентът Николай Христов. В ролите ще видим още Пламен Манасиев, Димитър Баненкин, Дарин Ангелов и Боряна Братоева.



автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !