Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Мелания Тръмп провокира на събитие без маска

отпечатай новината

07.11.2020 10:27 | Видян 1631 пъти

Мелания Тръмп провокира на събитие без маска

Нова порция критика от американците получи Мелания Тръмп. След като гласува за президент в Палм Бийч, Флорида, първата дама на САЩ бе порицана за това, че не носи предпазна маска.  

Според някои издания, жената на Доналд Тръмп дава лош пример на народа, защото била единствената в секцията, която не си сложила защитно средство върху лицето.

За да даде своя вот, Мелания бе избрала копринена рокля на Gucci с интересен принт, която струва 4 500 долара. Тя бе комбинирана с чанта в бежово и светлокафяво на марката Hermes, която е доста по-скъпа от дрехата ѝ – 6 8000 долара. Разбира се, първата дама бе с обувки на висок ток и големи слънчеви очила – от последната колекция на Виктория Бекъм.

„Къде е маската на Мелания?, „Да си сложи маска при гласуването, а после да я махне за снимките, какво е това?, „Уау, някой, който имаше COVID-19, реши да отиде лично да гласува, но тъй като е президенша, го направи без маска, при това затвори цял участък докато пусне плика... Приоритети“, пишат потребители на социалните мрежи под снимките на г-жа Тръмп.

След гласуването на съпругата на Доналд Тръмп, Instagram , Facebook и Twitter се изпълниха с публикации с хаштаговете #MaskUp #StopTheSpread, имащи за цел да я разкритикуват, че не носи предпазна маска и да покажат на хората, че не бива да правят така, защото вирусът се разпространява много по-лесно.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !