Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Отиде си режисьорката Мариана...

Тази нощ си отиде режисьорката Мариана...

Крис Дженър оправда партитата на семейството с тестове

отпечатай новината

06.11.2020 12:41 | Видян 981 пъти

Крис Дженър оправда партитата на семейството с тестове

Крис Дженър увери феновете, че семейството ѝ е напълно отговорно спрямо пандемичната обстановка и макар да прави грандиозни партита като това за рождения ден на Кендъл Дженър, спазвали всички мерки.

През изминалия уикенд звездата отнесе доста критики, че е организирала огромен купон за празника на дъщеря си в хотел в Западен Холивуд. На него е присъствала цялата фамилия и дузина приятели на звездите, което е в разрез с мерките за събирания покрай епидемичната обстановка в страната.

„Преди партито на Кендъл, всеки от гостите беше тестван преди да влезе през вратата и трябваше да чакаме поне половин час, за да излязат резултатите. И всички бяха тествани отново преди Хелоуин. Така че ние сме отговорни за здравето на близките и приятелите си и се тестваме редовно“, обясни Дженър в шоуто Andy Cohen Live.

„Правим, каквото можем. Опитваме се да спазваме всички мерки и после, ако хората са критични, не мога нищо да направя“, добави тя.

Крис сподели, че извън партитата тя и семейството ѝ постоянно се тестват за коронавирус

„Много съм чувствителна относно случващото се, повярвайте ми. Късметлии сме, че работим в индустрия, където се тестваме по един-два пъти седмично. Последният път беше преди ден, покрай снимките на шоуто, където има изискване за това“, категорична бе звездата.

Източник: tialoto
Снимка: BGNES





автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !