Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Аврамов и Буюклиева ревнаха ведно: Представихме се достойно!

отпечатай новината

19.05.2009 18:00 | Видян 7569 пъти | Гласували 1

Аврамов и Буюклиева ревнаха ведно: Представихме се достойно!

"Винаги съм проявявал голям интерес към "Евровизия", защото на този конкурс представяш не само себе си, но и страната си“, каза Красимир Аврамов на специална пресконференция за участието на България на Евровизия.

С него пред журналистите се изправиха беквокалистките му Петя Буюклиева и Албена Вескова от ансамбъл "Българе".

Аврамов изрази съжаление, че през всички тези месеци у нас, през които се е подготвял проектът "Илюзия", към него са се "излели" много нападки.

„Тези две седмици в Москва бяха голям опит за нас и мисля, че достойно се представихме, въпреки, че не стигнахме до финала“, каза той по повод факта, че България направи най-слабото си представяне откакто страната ни участва в конкурса.

По думите на Красимир Аврамов се оказало, че Евровизия не е просто един конкурс, а е една безмилостна и тежка работа.

Красимир Аврамов сподели, че познава Петя Буюклиева от около 15 години и лично й се е обадил, за да я покани да изпеят заедно песента.

Въпреки че нейните фалшиви гърлени вокали заглушиха немощните му опити да изпее "Илюзия" на сцената в Москва, той й благодари, че се е отказала от толкова много изяви заради проекта "Илюзия".

Тя пък му отвърна: „С поканата на Краси попълних моята колекция от участия в международни конкурси и ние представихме България на много високо ниво“.

Певицата сподели мнението си, че Евровизия е геополитически фестивал и още преди месеци се е знаело, че ще победи Норвегия.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !