Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Део полудя?

отпечатай новината

20.05.2009 10:50 | Видян 8436 пъти | Гласували 3

Део полудя?

“ВИП брадърът” Део е започнал да си говори сам, установили с потрес хора от платената публиката на шоуто “Сделка или не”, в което блондина се снима през уикенда. Няколкото бабички, наети от Луканов да аплодират Сделката, първоначално помислили, че Део говори по хендс фрии и не обърнали внимание на този факт. В почивките между предаванията обаче той отново започнал да бърбори, този път на една от камерите...

Баш вип-ът задавал въпроси, гледал втренчено камерата и после си отговарял сам, привидно без да дава вид да е пил или приемал други вещества, коментират очевидци. Те разказват още как любимецът на Тупарев са разхождал из студията на стадион “Славия” с патешка походка и ту се блещел изненадано, ту помръквал тайнствено.

Хора от екипа на Луканов твърдят, че Део е “изпушил” тотално след финала на “ВИП брадър”, а продуцентите, без да им пука, го преексплоатирали от сутрин до вечер в интервюта, записи за предавания и дори в предизборната агитация на Бойко Борисов.

Гаджето му Лора пък се жалвала на приятелки, че блондинът не бил същият човек, откакто напусна Къщата, и че разговорите и темите му се въртели само около неговата значимост.

До този момент никой от приятелите на Део и Лора не ги е видял заедно никъде, а приятелките на певицата дори я съветвали да се маха от него, докато е време.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !