Хайди Монтаг топлес в пищна фотосесия

Хайди Монтаг разголва всичко за една от най-расовите си...

Канибал, сервира човешка плът на...

Осъден насилник на деца е обвинен, че сервира човешка...

Огнище на COVID-19 спря снимките на Вещерът 2

отпечатай новината

11.11.2020 10:22 | Видян 948 пъти

Огнище на COVID-19 спря снимките на Вещерът 2

Снимките за втория сезон на сериала „Вещерът“ (The Witcher) в Англия бяха преустановени заради избухване на COVID-19 на снимачната площадка, съобщи Variety.

Положителни тестове за коронавирус са дали четирима от снимачния екип. Те не са сред водещите актьори и вече са поставени в изолация. Създателите на сериала от Netflix заявиха, че тестове за COVID-19 в най-скоро време ще направят всички, които са били ангажирани със сериала в Arborfield Studios в околностите на Лондон. Работата по проекта ще продължи, когато от Netflix преценят, че ситуацията е безопасна.

Снимките за втория сезон на „Вещерът“ вече бяха спирани веднъж заради коронавирус през март, когато със заболяването бе диагностициран актьорът Кристофър Хивю, известен и от „Игра на тронове“. Процесът бе възобновен чак през август, когато Великобритания смекчи ограниченията за снимане на филми и сериали, наложени заради пандемията.

„Вещерът“ е сред най-популярните сериали, произведени от Netflix. Той се базира на фентъзи сагата на полския писател Анджей Сапковски. Главните роли изпълняват Хенри Кавил, Фрея Алън и Аня Чалотра. През септември стана известно, че заради променения график на снимките от проекта е принуден да се откаже един от ключовите за втория сезон изпълнители – датският актьор Туе Оерстед Расмусен.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !