Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Maрия Бакалова с интервю за Ню Йорк Таймс

отпечатай новината

12.11.2020 18:32 | Видян 1972 пъти

Maрия Бакалова с интервю за Ню Йорк Таймс

Актрисата Мария Бакалова, която нашумя с ролята си на Тутар в Борат 2, даде интервю за Ню Йорк Таймс. В него тя разказва за израстването си като дисциплинирано дете в България, за работата на снимачната площадка с нейния ангел - пазител и втори баща Саша Барън Коен.

Бакалова е родена в Бургас, в София получава актьорското си образование, а днес живее в Лос Анджелис.“Ние българите получаваме малки роли във филм, две или три реплики на проститутка или мафиот. Наистина съм благодарна на Саша, че даде тази възможност на източноевропейка, да изиграе сложен персонаж“, споделя Мария.

Тя разказва, че е обсебена от скандинавското кино, вдъхновяват я актриси като Мерил Стрийп, Никол Кидман и Натали Портман. Когато излиза Борат през 2006 г., Бакалова е само на 10, признава, че не е проявила интерес към филма, чак докато не станало ясно, че ще участва в него.

От приятел научава, че се провежда кастинг, изпраща свои запаси и е извикана на проби в Лондон. Едно от изискванията за влизане в образ било да не епилира космите по ръцете, краката и мищниците си, което не било приятно, предвид, че в Ел Ей винаги е топло и хората ходят по къс ръкав, отбелязва тя.

Била ли си някога шегаджийка?

Всъщност не. Бях супердисциплинирано дете. Четох твърде много книги. Бях обсебена от Достоевски, на около 15, 16 г. Когато излезе първият филм Борат [през 2006 г.], бях на 10, така че дори не го бях гледала, преди да ми дадат ролята. Но дори и да бях, със сигурност нямаше да го разбера.

Как се стигна до участието ви в продължението?

Чух от приятел, че търсят актриса за главната роля в холивудски филм. И аз си казах, това не е възможно. Ние сме българи. Всъщност никой не може да ни види в главните роли. Изпратих записи, след което ме извикаха за проби на екрана в Лондон. Но проектът беше толкова поверителен, аз се питах, това всъщност филмов проект ли е? Бях сигурна, че това ситуация с трафик на хора. Нямах представа, че ще се срещна със Саша - беше изненада.

Как се подготвяхте с него в Лондон?

Имаше три дни скрийн тестове. Първият, имахме малка репетиция; втората, започнахме да работим с реални хора. Те трябваше да вярват, че ние сме истински хора, че не сме актьори, за да работи това за филма. Трябваше да останем под прикритие.

Вие ​​и Саша играете заедно Тутар и Борат. С кой си партнираше и как ги избра?

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !