Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Щерката на Галa се показа от душа

отпечатай новината

16.11.2020 10:29 | Видян 842 пъти

Щерката на Галa се показа от душа

Дъщерята на Гала – Мари, обяви, че е сред поредните заразени от COVID-19. Коварната болест обаче май съвсем не притеснява младата красавица, защото тя сподели новината с усмивка и с... чисто гола снимка.

„Covid, но секси“, написа брюнетката под фотографията направена в банята. На нея щерката на тв водещата е с мокра коса, застанала с гръб към камерата, докато прикрива голата си гръд.

Въпреки, че приема болестта добре, Мари се оплаква в сторитата си, че умира от скука и вече й е писнало да си стои вкъщи. Позитивният й тест идва само 2 дни след като майка й отпразнува с шампанско оздравяването си.

"Нестандартно е да празнуваме оздравяване от грип, като че сме получили оная прословута вест за презокеанския чичо и многомилионното му завещание. Ама, тва е - промениха ни се и гадостите, и радостите. Сега, чакаме Мари да оздравее, зящото тя пое щафетата; после - пак вадим бутилките.

Даже бих казал ( смело и дори еретично ) - ще го отбележим в заведение. Аз и до 23:30 мога да се обезобразя”, написа в Инстаграм гаджето на водещата Стефан, който също беше болен.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !