Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Скарлет Йохансон показа брачната си халка

отпечатай новината

16.11.2020 14:50 | Видян 1006 пъти

Скарлет Йохансон показа брачната си халка

Скарлет Йохансон най-накрая показа брачната си халка пред света. Актрисата беше засечена на разходка в Ню Йорк, където папараците уловиха златното ѝ бижу. Звездата беше облечена с къс сив суитшърт, дънки, предпазна маска и очила, като носеше на гърба си черна раница. Докато едната ѝ ръка беше заета с телефона, на другата гордо се показваше венчалният пръстен.

Преди няколко дни стана ясно, че Йохансон и партньорът ѝ Колин Джост са се венчали тайно през октомври. Двамата се сгодиха през май 2019 година след две години заедно. Сватбената церемония е била в тесен кръг заради продължаващата пандемия от коронавирус, а новината беше обявена в социалните мрежи от „Meals on Wheels America“.

„Радостни сме, че можем да споделим новината, че Скарлет Йохансон и Колин Джост са се оженили този уикенд на скромна церемония, на която са присъствали само най-близките им хора“, пише в профила на организацията. Оттам допълват, че желанието на двамата е да помагат на уязвими възрастни хора, които са най-засегнати от коронавируса и изолацията. Звездите застават зад „Meals on Wheels America“ и се надяват всеки, който има възможност, да дари средства.

Организацията се бори с глада и изолацията на възрастни хора, като им осигурява топла храна в цяла Америка. Според източник, Йохансон и Джост са организирали сватбата си само за няколко седмици. „Искаха тиха, интимна церемония с най-близките си приятели и семейството, така че това направиха“.

Колин успя да изпревари съпругата си и показа брачната си халка доста по-рано. Той се появи в предаването „Saturday Night Live“, в което е част от екипа. Джост предложи брак с 11-каратов пръстен, който видяхме за първи път през юли 2019 година, когато актрисата участва в Комик-кон в Сан Диего.

Йохансон сподели пред Елън Дедженеръс, че Колин е успял да направи вечерта наистина специална. „Той е много чаровен, романтичен и мисли за всеки детайл“, казва тя пред водещата. Това е първи брак за Джост, докато Скарлет има цели два зад гърба си. Тя беше омъжена за Райън Рейнолдс от 2008 до 2010 година, след което се венча за Ромен Дориак. Двамата останаха заедно от 2014 до 2017 година и имат дъщеря Роуз, която е на 6 години.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !