12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Gucci ще прави филмов фестивал

отпечатай новината

16.11.2020 16:15 | Видян 644 пъти

Gucci ще прави филмов фестивал

Липсват ли ви филмовите фестивали? Е, на модната марка Gucci със сигурност. От лейбъла толкова много страдат от липсата на ежегодни събития, че решиха сами да си организират такова.

Преди няколко дни беше обявено, че Gucci ще направи филмов фестивал, който ще бъде предаван пряко в YouTube и платформата Weibo. Събитието ще се проведе от 16 до 22 ноември. По това време ще бъде представен и минисериалът „Ouverture of Something that never ended“, който е проект на режисьора Гъс Ван Сант и креативния директор на Gucci Алесандро Микеле.

Сериалът е заснет в Рим и се фокусира върху ежедневието на Силвия Калдерони. Освен че ще имаме възможност да видим седемте части на проекта, се очаква и да бъдем зарадвани от присъствието на Хари Стайлс, Били Айлиш, Джеръми О. Харис и други звезди, които са част от семейството на Gucci.

„Ouverture of Something that never ended“ се развива след „трилогията на любовта“ на Микеле, която започна с шоу в Седмицата на модата в Милано през февруари и завърши с дигитално представяне на колекцията „Epilogue“ през юли.

Два месеца преди това креативният директор пише отворено писмо, в което разкрива намерението си да се откаже от традиционния моден календар, като трайно ограничи броя на модните ревюта, които Gucci създава всяка година. Алесандро заяви, че модната марка вече ще прави само две шоута на година.

GucciFest ще представи на аудиторията и модни филми от 15 изгряващи дизайнери. Всички те са избрани лично от Микеле заради тяхната аргументирана теза.

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !