Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

COVID-19 не спря мераклиите за България търси талант

отпечатай новината

19.11.2020 10:15 | Видян 1048 пъти

COVID-19 не спря мераклиите за България търси талант

Въпреки пандемията от новия коронавирус не е имало спад в броя на кандидатите за слава и чек за 50 000 лв. от предаването „България търси талант“, научи „Монитор“ от екипа. Това се дължи донякъде и на факта, че освен на кастинги на живо в София и Варна ентусиастите имаха шанса да демонстрират своите умения и онлайн.

В новия седми сезон на шоуто в ролята на жури отново ще влязат актрисата Катерина Евро, Мис България 2006 Славена Вътова, рапърът Ицо Хазарта и Любен Дилов-син, който се изявява като най-критичен от четиримата. Високият градус на настроението ще поддържат и водещите Александър Кадиев и Даниел Петканов, прочул се като Лудия репортер.

Те ще посрещнат над 160 даровити изпълнители в ново студио, в което всеки член от журито ще стои на отделна маса и на по-голямо разстояние от колегите си.

Тази година се забелязва рекорден ръст на българите от чужбина, които са сред претендентите за голямата награда. Не липсват и чужденци от страни като Япония, Бразилия, Испания, Италия, Молдова, Украйна, Сърбия, Израел и други.

От екипа дават заявка, че зрителите ще видят уникални номера, като сред участниците има фокусници, акробати, гимнастици, танцьори и “талантливи” животни. „Феновете на шоуто ще станат свидетели на изпълнения, които граничат с абсурда и дори със скандала“, се посочва още в официалното изявление. Под светлината на прожекторите ще застанат и много деца.

Традиционно журито ще разполага с червен бутон, „Да“ и със специален златен. Именно с последния един късметлия е получил директен билет за големите финали още на първия снимачен ден.

Седми сезон на „България търси талант“ ще се завърти в ефира на bTV през пролетта на 2021 г.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !