Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Излиза втора книга от трилогията Хотелът

отпечатай новината

19.11.2020 17:02 | Видян 592 пъти

Излиза втора книга от трилогията Хотелът

В „Последният любим“ (издателство Хермес), книга втора от трилогията „Хотелът“, Оуен е най-организиран от братята Монтгомъри. Той управлява семейната строителна фирма с желязна ръка. И въпреки недоволството на братята му от несекващите му списъци със задачи, хотел „Бунсборо“ ще отвори врати по график.

Единственото нещо, което не влиза в плана на Оуен, е Ейвъри Мактавиш – собственичка на пицария „Веста“, откъдето младата жена с любопитство наблюдава строителните дейности, както и самия Оуен. Получила от него предложение за брак още в детската градина, той никога не е излизал от мислите й. Но привличането, което изпитва сега, е далеч от невинната детска игра.           

Докато двамата предпазливо преминават от приятелство към нещо различно, официалното откриване на хотел „Бунсборо“ смайва целия град. Но трудното за Оуен едва сега започва. Защото Ейвъри си е изградила защитни механизми, за да не бъде наранявана. Авторката на трилогията Нора Робъртс е родена в Силвър Спринг, щата Мериленд, и е най-малкото от пет деца.

Посещава католическо училище и се омъжва на деветнадесет години за ученическата си любов. Двамата се установяват в Мериленд в къща, която авторката обитава и до днес – четиридесет и две години по-късно. Известно време работи като секретарка, но не се чувства на мястото си. След раждането на синовете си остава вкъщи и се захваща с най-различни неща, докато не открива призванието си – писането на дамски романи.

След няколко преработки и откази през 1981 година се появява първата й книга. През 2007 г. списание „Таймс“ я определя като една от стоте най-влиятелни личности в света. Носителка е на 19 награди на Асоциацията на романтичните писателки и книгите й са прекарали общо 893 седмици – близо шестнадесет години – в класацията за бестселъри на „Ню Йорк Таймс“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !