Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Стартира българската здравна телевизия Code Health TV

отпечатай новината

19.11.2020 17:02 | Видян 1056 пъти

Стартира българската здравна телевизия Code Health TV

От 18 ноември можете да гледате пилотните епизоди на предаванията в ефира на Code Health TV - онлайн на www.codehealth.bg или се свържете със своя кабелен оператор за повече информация. Code Health TV ще се посвети 24/7 на здравни теми и гости, авторски предавания и контент, съобразен със здравето на всеки един от нас.

Спорт, балансирано хранене, психично здраве, консултации по медицински въпроси, съвети от лекари и терапевти, медитация и йога - всичко за един по-здравословен начин на живот ви очаква в ефира. Във време на световна пандемия и задълбочаващи се проблеми със здравното и психическо състояние на хората, нуждата от конкретика, правдиво обяснение на фактите и предоставяне на адекватни методи за лечение е особено осезаема.  

Лица на Code Health TV ще бъдат едни от най-популярните телевизионни водещи от българския ефир. Всеки делничен ден в студиото ще ви посрещат Неда Василева и Иво Андреев със сутрешния блок Healthy Morning. Те ще дискутират най-обсъжданите и актуални здравни теми със специалисти, лекари и коментатори. Уикендът с Healthy Family ще бъде посветен на семейството, майчинството, възпитанието и отглеждането на децата. В ролята на водещ влиза Ива Дойчинова.

"Портрети на лекари" ще ви среща с най-добрите специалисти в различните сфери на медицината, болници, клиники и медицински центрове. За баланса на духа и тялото ще се грижи Веселина Живанкина със своята рубрика Mindfulness. "Познаваме ли себе си?" - на този въпрос ще ни отговарят клиничният психолог Магдалена Ангелова и специалистът по НЛП и комуникационна психология Тошко Савов.

С огромна усмивка от ефира ще ви посреща и Джуджи. Нейното лайфстайл предаване Healthy Lifestyle ще ви отведе в света на звездите и ще ви покаже как се хранят те, как спортуват, от какво боледуват и как възпитават децата си. В студиото ще гостуват любими звезди от българския ефир, както и специалисти от всички сфери на медицината и здравето.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !