Вече е проблем да се управлява с ПП....

Вече е проблем да се управлява с ПП. Трябва да спасим...

Цветна кинопрограма с Bulgaria ON AIR...

С много разнообразие, цвят и емоции ще бъде наситена...

Никсъна от Братя представя албум в бара на звездите

отпечатай новината

20.11.2020 12:29 | Видян 765 пъти

Никсъна от Братя представя албум в бара на звездите

Актьорът и музикант Радослав Владимиров, познат като Никсъна от хитовия сериал на Нова „Братя“, ще представи своя дебютен авторски албум „Девет“ в бара на звездите в София.

Събитието ще се състои в петък, на 20 ноември, като Владимиров ще изпълн на живо за първи път някои от парчетата в тавата. Бар “Номо” не е просто арт бар, нито е просто любимия бар на звезди от театъра като Деян Донков, Мариус Куркински и Радина Кърджилова, Рени Врангова, Стефания Колева, които обичат да релаксират в уютнат му атмосфера след представление.

Той е най-новата арт-сцена в София, която дава възможност на млади артисти от всички области на изкуството да представят твотрчеството си напълно безплатно. Така например до края на месеца в бара може да се види изложбата портрети на младия актьор и фотограф Георги Сиркатов.  

Всяка седмица се организира неделна киновечер, по време на която се прожектират класически филми. През декември ще се открие изложба на сценографски ескизи.

Всички събтития от културната програма на “Номо”’ са с вход свободен, съобщават собствениците на арт пространството, актьорите Крис Атанасов, Александър Евгениев и Кирил Недков.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !