Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Венелин Петков и Николета направиха Свобода Маданска баба

отпечатай новината

23.11.2020 14:32 | Видян 1370 пъти

Венелин Петков и Николета направиха Свобода Маданска баба

Маданска и главният редактор "Новини, актуални предавания и спорт" на bTV Media Group Венелин Петков станаха родители за първи път на 22 ноември!

Синът им носи красивото име Йоан и проплака тази сутрин в София, за да озари с любов и топлина мама и татко. Двамата изказват благодарности на д-р Павлина Арабаджикова и целия екип на болница "Надежда".

Николета Маданска е част от екипа на bTV от лятото на 2015 г. Освен като водещ на спортните емисии, Ники грабва вниманието на зрителите с репортажите си за националния ансамбъл по художествена гимнастика, българските звезди в зимните спортове и борбата.

В последните години тя успя да зададе най-интересните въпроси, както на легендите на българския футбол Христо Стоичков и Димитър Бербатов, така и на световни звезди като двукратната олимпийска шампионка Естер Ледецка.

Венелин Петков ръководи отдел "Новини, актуални предавания и спорт" на bTV Media Group от 2014 г. насам. Основна част от професионалната си кариера той изгражда в bTV, където започва работа като репортер и става един от емблематичните водещи на новинарските емисии още при създаването на телевизията преди 20 години.

Той е единственият български журналист, носител на престижната американска награда „Пийбоди” за майсторство в телевизия, радио и уеб, присъдена му за филма „Опиум и рози”, епизод 1 от трилогията „Пътуване в Афганистан”.



автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !