Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни...

Продават тавата с автограф на Джон Ленън за убиеца му

отпечатай новината

24.11.2020 12:53 | Видян 1126 пъти

Продават тавата с автограф на Джон Ленън за убиеца му

Албум с автограф от бившия член на Beatles Джон Ленън, даден няколко часа преди да бъде застрелян в Ню Йорк, отива на търг, съобщи ContactMusic. Както може да се предположи, това е тавата, която музикантът подписва на своя убиец Марк Чапман, след което получава от него 5 куршума на улицата на 8 декември 1980 г.

Историческият екземпляр от албума Double Fantasy, реализиран в сътрудничество с Йоко Оно, беше представен от нюйоркската полиция като веществено доказателство за убийството. Както изтъкват от аукционната къща Goldin Auctions, печатите на полиция още са видни върху обложката на плочата. Наддаванията за реликвата ще започнат днес с начална цена 400 000 долара.

Междувременно стана ясно, че третият солов албум на Пол Маккартни - друг легендарен екс-Beatles, ще излезе със закъснение от една седмица поради непредвидено забавяне на продукцията. Тавата McCartney III няма да бъде пусната на 11, а на 18 декември. Сър Пол я е записал за 9 седмици по време на локдауна.

Той обяснява предимствата на соловото творчество по следния начин: „Когато си сам, ако ти хрумне някоя идея, можеш много бързо да си я изсвириш. Това ти дава известно чувство за свобода. Когато си с група, трябва да обясняваш какво искаш да се изсвири...".

Първата солова плоча McCartney излезе през далечната 1970 г., следвана от McCartney II, издадена десетилетие по-късно. При третата си тава Пол не е ползвал услугите нито на продуцент, нито на звукорежисьор, както и при двете си предишни солови изяви.

Говори се, че музикантът е експериментирал с много неща по време на карантината и е използвал „каквото намери“, докато е траела изолацията заради пандемията от коронавирус.

Източник: Monitor

Снимка: Goldinauctions.com



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !