Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Алисия е Жена на годината

отпечатай новината

27.11.2020 12:55 | Видян 3465 пъти

Алисия е Жена на годината

Певицата Алисия се сдоби с поредно отличие, този път извън света на музиката. Тя спечели приз „Жена на годината“ в категория „Мода“, отличавайки се с харизма, стил и елегантност.

Пред „Телеграф“ изпълнителката сподели, че е дала начало на свой моден бранд, а реализацията му е била една от съкровените й детски мечти.

Всичко в живота й е низ от радост, а голямо влияние за успехите и признанието й се оказва една малка потайност - астрологията. Малцина знаят, че точната науката ръководи действията и решенията на музикалната звезда.

Модната награда Алисия получава съвместно с нейната партньорка Димка Шаламанова. „Този бранд е моя сбъдната мечта, тъй като винаги съм искала да се занимавам с мода освен музика. Зад този бранд се крие трудът на много голям екип от хора, които горят в работата си, дават най-доброто от себе си, за да реализират нашите идеи. Които между другото не стихват за наша голяма радост.

Имаме доста големи планове и целта ни е да превърнем AliceEvis в най-желания бранд на територията на страната ни. И двете с Димка сме работохолички, така че ще го постигнем“, коментира певицата пред „Телеграф“ по повод награждаването и новата работа. Основен акцент в предстоящата линия ще бъде нежното докосване на кашмир и коприна.

„Определено мога да кажа, че правим дрехи, които всяка жена трябва да има в гардероба си и може лесно да съчетава. Имаме по-спортна линия, чиято основа е памук, имаме страхотни кашмирени плетива, сега предстои да пуснем страхотни модели от 100% коприна.

Но това, с което стартирахме и се отличихме от другите, са еластичните ни модели, създадени от терморегулиращи влакна, които осигуряват свежест и топлина в зависимост от условията. Тези влакна транспортират влагата отвън и не позволяват развитието на бактерии. Ние наистина много държим на материите, качеството и комфорта, не правим никакви компромиси в това отношение“, допълва изпълнителката.

Въпреки работохолизма си тя знае, че няма рецепта за съвършена визия и не се стреми към нея. За разлика от повечето звездни дизайнери Алисия няма да се ръководи от последните тенденции, нашумели цветови гами и пр. Категорична е, че ще предлага само онова, което е огледално на личния й стил и усещане. Прави го с любов, защото началото на мечтата е в един специален етап от живота й, наситен с искреност - детството.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !