Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Андреа: Загубих представа коя съм посегнах към хапчетата

отпечатай новината

30.11.2020 11:55 | Видян 2097 пъти

Андреа:  Загубих представа коя съм посегнах към хапчетата

„Дотук Кубрат е любовта на живота ми”. Това сподели поп фолк певицата Андреа в откровено интервю пред Мариян Станков-Мон Дьо.

„След 13 години няма как и двамата да не изпитваме още чувства един към друг. За да изпитвам аз някакви чувства, значи те се подклаждат от него самия”, поясни певицата.
Андреа разказа и кои са били най-тежките моменти във връзката им.

„Не бях готова дълго време да кажа това, което чувствам. Двама души, колкото и да им се иска да гледат в една посока, в един момент се разминават. Това се случи след доста години, в които бяхме заедно. Никога не съм била наивна. Знаех много неща, които се случват и зад мен, и пред мен, но не говорех. Винаги съм си казвала, че ако човек прави скандал от всяко нещо, целият му живот трябва да мине в дрязги с различни хора”, заяви поп фолк изпълнителката.

„Последните скандали с Кубрат не ми се отразиха добре. На няколко пъти бягах от заведения, защото не можех да търпя как ме гледат хората. Някои погледи са злобни, други съжалителни”, сподели през сълзи певицата.
Андреа коментира и трудния период, през който се е борила с килограмите.

„Славата променя хората, възгледите. Няма евтин обяд, когато искаш да ядеш в скъп ресторант, както се казва. В един момент загубих представа за личността си, за здравето си. Ако искаш да си на върха, трябва да забравиш, че си човек. Влоших се психически и напълнях.

За мен по-страшно беше не напълняването, а чувствата, които изпитвах. Ходих на психолог, усещах се особена. Търсех подкрепа от Кубрат, но той не ме разбираше. Това ме срина. Тогава започнах да приемам успокоителни хапчета”, разказа певицата. И сподели, че години наред е живеела в измислен свят, който е била създала сама.

„Светът ми се пропука след целувката с Джени Суши. Тогава избягах от България. Бях огорчена, обидена. Защитих го, защото не се предавам лесно. Видях, че целият свят се обърна срещу него и колкото и да ме болеше, аз не исках да го нападат. Не понасям жени, които искат да се възползват.

Знам, че той сбърка, но не можех да го изоставя”, коментира певицата. И сподели, че след като е научила за целувката е направила нещо безразсъдно. „Спомням си, че се качих на колата и карах толкова бързо. Нямах представа на червено ли минавам, на тротоара ли ще се кача. Не чувах музиката. Исках да се ударя в някое дърво. Това беше голяма грешка”, каза тя.

Година по-късно Андреа сама призна в социалните мрежи, че боксьорът й е изневерявал.
„Като всяко човешко същество не издържах и не успях да спра емоциите си. Не исках да изглеждам като лигла. Понякога искаш да изкрещиш на целия свят, че не си глупачка.

Направих го, защото ме заболя и съжалявам. Винаги и двамата души в една връзка имат вина за нейния провал”, каза още тя. И заяви, че с Кобрата все още комуникират, но не са заедно.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !