ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

"Недей да спиш"... с Лора Караджова

отпечатай новината

21.05.2009 17:45 | Видян 8567 пъти

Вчера в клуб Sugar, Лора Караджова представи дебютния си албум "Недей да спиш". Албумът излиза с подкрепата на NESCAFE® 3in1 и ще се появи на музикалния пазар до край на седмицата. В него са включени 12 изпълнения на младата дива, записани през последните 2 години.

Промоцията в клуб SUGAR успя да събере под един покрив български изпълнители от различни стилове. Софи Маринова с Дачо, Данчо Караджов и колегите му от Сигнал, дует Шик, Елица Тодорова, Дичо, Бичето и естествено Део, бяха част от невероятно добрата комбинация от гости на събитието.

Лора изпълни на живо 4 от песните в албума си – "Нека бъде лято", "Кво си мислим?", последният си сингъл "Недей да спиш".

GOODSLAV и БОБО подкрепиха дуетните изпълнения на певицата. Всички присъстващи получиха и малък подарък от NESCAFE® 3in1 и Лора, а именно тапет и ринг-тон на мобилните си апарати. Това стана благодарение на JT International, българската компания занимаваща се с последния писък на рекламните технологии – Bluetooth marketing.

3 от песните в албума на Лора вече са познати на българската публика – последният й сингъл "Недей да спиш", "Моя собствена игра" и големия хит от преди 2 години "Нека бъде лято".  Песните от албума са дело на автори като GOODSLAV, Бат Венци от Ъпсурт, БОБО, Явор Русинов, Васил Русев и Графа. В предстоящия албум ще бъдат включени и ремикс на DJ Doncho, както и дует с Дичо.

Лора е поредният успешен изпълнител в семейството на NESCAFE® 3in1. През последните години NESCAFE® подкрепя млади и талантливи български изпълнители, сред които Ъпсурт, Невена, Skiller, Руши Видинлиев, GOODSLAV, Deep Zone Project, ЛиЛана,  Хората от Гетото и Любо.

През 2001 г. Лора Караджова става част от групата Ballface, с които издават албума „Е така”. През 2002 г. излиза ремикса на "Нека да е лято", който взривява музикалните класации на България. Следват още "Задни мисли" и „Гушкай ме". Лора записва няколко парчета и с момчетата от Ъпсурт, сред които "Пунта", "Стига Фира" и "Звездата". Изпълнителката участва още и в песента към проекта Arlet for Art, "Never stop", а през 2007 г. реализира и самостоятелното си парче, озаглавено "Моя собствена игра".

Гледай видео тук!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !