Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Родените през 1975 - 85г. най-силни след новата Витлеемска звезда днес

отпечатай новината

21.12.2020 10:34 | Видян 2376 пъти

Родените през 1975 - 85г. най-силни след новата Витлеемска звезда днес

За първи път от 2020 г. ще видим онова, което древните хора са зърнали в небето и са го нарекли Витлеемската или Пътеводната звезда при раждането на Исус. И тогава, като сега, е имало Велик съвпад. Ще обясним кой и защо ще усети най-силно и, ако е бил добър и справедлив, ще спечели най-много от случващото се, а няма да се превърне за него в нещо като Второ пришествие и Страшен съд.

Вече споменахме, че чувстващите често неразбиране за авангардните си идеи и големите си планове Водолеи, които рядко обръщат внимание на тази особеност на тяхната зодия, внезапно ще усетят внимание и оценка за проектите, които кроят или по които действат.  

Всички имаме щастието да наблюдаваме нещо, което рядко се случва на хората - да наблюдават една 200-годишна промяна с преминаването от доминацията на Земята към Въздуха и техните знаци. 

Така астролозите вече определят Велик съвпад - онова, което се случва веднъж на 20 г., и Велика промяна - онова, което ни е съдено да преживеем веднъж на 2 века. Последното е просто нов начин на живот. Нещо много повече от "новото нормално", което ни е писнало да ни повтарят в новините. Не става въпрос за някакви си маски, а за изцяло различен живот. 

Първо ще имаме време на навлизане в Ерата на Водолея и ще попаднем изцяло в нейната власт, когато Плутон влезе в зодията през 2024 г. Тогава вече ще имаме силно усещане за промяна. "Вероятно посоката на развитие ще бъде към космоса или непознатия ни почти световен океан, откъдето всъщност идва животът, а значи и ние на тази планета", прогнозира американският астролог номер 1 Сюзан Милър. А футуролозите са съгласни с нея.

Защо според експерта най-мощно влияние и най-добро място ще си намери поколението, родено между 1975 и 1985 г. Защото тези хора са се появили на света в шлейфа на 1980 г., когато Юпитер и Сатурн временно излизат от 200-годишния си танц в елемента Земя, за да влязат за малко във Въздух като Великият им тогавашен съвпад е във Везни.

Какво се появява тогава? Всичко онова, което навлезе в живота ни, за да го определи за следващите години - персоналният компютър в дома и офиса, роботите и изкуственият интелект, интернет и с него новите медии, многото тв канали, бумът на шоубизнеса и култът към тялото, преустройството на политиката, големите пътешествия - не просто туризъм, но също и големите епидемии - тогава СПИН, с който сега сравняват коронавируса. Въпросът, както се сещате е ние ли ще ги овладеем или те нас. 

Според Сюзан Милър, с тази стъпка през 1980 г. и тогавашния Велик съвпад, Вселената ни е дала "превю", някакщва представа, какво предстои 40 години по-късно. Или поне откъде ще тръгнем, на какво ще стъпим.

Хората, които тогава се раждат, ще дойдат на власт сега в политиката, икономиката, науката и образованието. За да поправят грешките на предишните, предполага астрологът номер 1 на Америка. Те са родени със Сатурн и Юпитер във въздуха, което ги кара да разбират по-добре от останалите онова, което ще се случва поне в следващите 20 години и ще могат да го управляват. "В ДНК-то им е", обяснява тя. 

Има и други интересни съвпадения, които тя отбелязва. През май 2000 г., след последния Велик съвпад, Сатурн е в Телец и се сблъсква с Уран във Водолей. Сега ще стане точно обратното: Сатурн във Водолей ще се сблъска след Великия Съвпад с Уран в Телец.

Сюзан Милър припомня, че тогава те предизвикаха компютърния проблем с нулите, известен като Y2K. Той не стана световна пандемия, но извади от строя между 10 и 30% от компютрите и мрежите на планетата. Без кои? 

С изключение на устройствата Mac на Apple - фирмата, чиито смарт-устройства направиха технологичната революция възможна и обхванала света през последните 20 г., когато се подготвяме за Новия и настъпващ днес Велик Съвпад. 
Според Сюзан Милър, тъй като Водолеят е покровителят на дигиталността, може отново да се сблъскваме с проблеми с техниката и системите, свързани с тях, около сблъсъка на Сатурн и Уран през 2021 г. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !