Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Мария и Параграфа с премиера на „Чуваш ли, бе” в "Пълна лудница"

отпечатай новината

22.05.2009 17:15 | Видян 4638 пъти | Гласували 1

Мария и Параграфа с премиера на „Чуваш ли, бе” в

Тази събота в комедийното шоу „Пълна лудница” ще видим премиерата на ексклузивния видео клип на Мария и Параграфа „Чуваш ли, бе”. Дали те ще успеят да детронират от върха Спиро – това предстои да разберем.

Този път, специално за всички фенове – цели две епизода от сагата „Разрешена любов”. В първия ще видим тъмната страна на богатството и по-точно пикантни подробности за разюздания живот на силните на деня. Ще разберем и потресаващи факти, разкриващи любовните афери на бащата на Явор през годините.
Драмите на главния герой продължават и в следващата серия, когато той „случайно” дочува интимен разговор от типа „жени говорят за мъже”, в следствие на който Явор взима твърдото решение да се хвърли в мътните води на порно индустрията. До къде обаче ще го доведе това...

В „Хвани богат” екстрасенска от Курило играе благотворително в подкрепа на каузата за деца феномени, лишени от следобедна закуска. А уменията на някои от малките гении са наистина фрапиращи. Едно от тях например е в състояние да изпие 10 бири без да му се допишка! Каузата е благородна, но намеренията на врачката не. Тя ще се опита да принуди Ники Пънчев да й препише мезонет в Лозенец, ако не иска баба му да я сполети ужасна трагедия. Дали обаче ще успее да пречупи коравия водещ?
В новинарската емисия „Календар +” гостува „бизнесмена” Боби Мозъка, който обявява публично рязкото си влизане в политиката. Причината за това е, че му е по-лесно да си гласува законите сам, отколкото да плаща на 11 бръмчалки на повикване.
В спортните новини – пряко включване от финала на боксовия турнир „Манджата”, където Рачо Пулев продължава да смазва съперниците си с безкомпромисна техника и остра стратегическа мисъл.

За десерт – доза „Зловещо” с Венета Знайкова, която е поканила в студиото си изгряващата фолк дива Курнелия. От зловещия разговор между двете ще научим как певицата се е сдобила със звучния прякор „Мис тунинг”. 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !