Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Том Круз прави киностудио в секретна военна база

отпечатай новината

29.12.2020 16:33 | Видян 826 пъти

Том Круз прави киностудио в секретна военна база

Американският актьор и продуцент Том Круз е започнал да строи киностудио на територията на бивша секретна военна база във Великобритания, пише в. "The Sun".В него ще може да се работи безопасно по време на пандемията. Бившият военен обект Лонгкрос е разположен в графство Съри на 40 км западно от Лондон. Навремето той е бил конструкторско танково бюро. Изграждането на киностудио там било свързано с желанието на звездата по-бързо да завърши работата над продукцията "Мисията невъзможна 7".

Холивудският екшън герой на всяка цена бил решен да приключи лентата, тъй като снимачният процес на няколко пъти беше прекъсван заради пандемията, предава БТА.

Не мина и без конфликти, след като част от екипа му наруши правилата за социално дистанциране в средата на този месец, което ядоса холивудската знаменитост. Тогава таблоидът писа, че разполага с аудио запис, в който се чува как Круз крещи на екипа, използвайки на моменти нецензурни думи. По онова време близък до продукцията източник твърдеше, че записът е автентичен, но редставителите на екранния Итън Хънт не отговориха на молбите за коментар.

"Всяка вечер водя телефонни разговори с ш****и студиа, застрахователни компании, продуценти, тъй като те ни наблюдават и ни използват, за да правим техните филми. Разбирате ли отговорността, която имате? Нека ви разясня нещо. Ако не можете да проявите разум, а аз не мога да се справя с логиката ви, сте уволнени", казва Круз в гневното си обръщение към екипа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !