Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Освобождаване от страховете, проветряване, творчество - как да се справим във водолейската ера

отпечатай новината

06.01.2021 10:44 | Видян 1167 пъти

Освобождаване от страховете, проветряване, творчество - как да се справим във водолейската ера

Ще мине време и ще разберем, че случилото се през 2020 - 21 година е за наше добро", убедена е Галина Герасимова. Известният астролог - по професия режисьор и издател, дава препоръки как най-добре да преминем през трудностите на коронавирусното разтърсване на света и да извлечем полза от настъпилата преди католическата Коледа доминация на Водолея за 20 и 200 г. напред. Чудесен лайфхак за днес, когато сме в навечерието на Православното Рождество Христово в нощта на 6-и срещу 7-и януари.
"Щете не щете - по-добри ще станете", казвал Петър Дънов. Първият астролог у нас, създал не само родната, но и руската школа, е възпитал Николай Дойнов, който пък е потопил в тайните на тази наука Герасимова. "Всички тази година ще бъдем ученици", шегува се съвсем сериозно тя, като предвкусва Голямата промяна, която преживяваме. Галина смята, че когато мине време, ще бъдем благодарни, защото ще се прочистим с тази криза, в която живеем.
"Трябва ни проветряване в буквален и в преносен смисъл, за да влезе новото. Трябва да отворим и прозорците, и вратите на съзнанието, на разума си. Преди всичко трябва да се освободим от страховете си. При Козирога последните години всичко беше подчинено на грубия материализъм и на индивидуализма.
Сега ще търсим индивидуалното си място за повишаване на общото благоденствие чрез духовно израстване, чрез творчество според идеалите на Водолея за свобода, равенство и братство. С идеята да правим и да идва по-добро", убедена е Галина в интервю за Пътеки по БНТ.
"Това е Голямата промяна, това е влизането на въздух, а въздухът е господарят, елементът на Водолея", добавя експертът. И подчертава, че нещото, което всички споделяме най-искрено и лично е именно въздухът, който ни и дава живот.
"Най-важното е да бъдем добри към себе си всеки ден, което ще ни прави добри с другите и така всички ще постигнем споделено общо по-добро", смята астрологът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !