Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Коя е българката, която получи благодарности от Скалата

отпечатай новината

06.01.2021 12:15 | Видян 704 пъти

Коя е българката, която получи благодарности от Скалата

Необичайна благодарност в социалните мрежи към българката Полина Маринова
отправи Дуейн Джонсън - Скалата и повдигна въпроса коя е тя. Оказва се, че тя е журналист, който интервюира едни от най-известните хора в света. Сред събеседниците на Полина Маринова са Мелинда Гейтс, Илън Мъск и разбира се - Скалата.

С Маринова се свърза репортерът Bulgaria ON AIR Виолета Русенова. „Беше пълна изненада. Отначало не повярвах, че е той. Той не само я прочете. Явно му хареса, защото я публикува навсякъде", сподели Полина пред Bulgaria ON AIR.

Дуейн Джонсън е любимец и идол за милиони, а за втора поредна година е и най-скъпоплатеният актьор в Холивуд. Към сметката му се трупат и милионите, които той прави с публикациите си в Instagram. В социалната мрежа Скалата има 210 милиона последователи.

„От това, че е наречен "задник", когато е на 15 години, до това сега да бъде наричан "най-харесваният" човек в света. Ей, имам малък прогрес. Големи благодарности на автора Полина Маринова за написването на този профил. Това беше приятна изненада за четене“, написа в профила сиактьорът.

Полина е израснала в Съединените щати, където е учила журналистика.  

„Работих малко време в CNN в Атланта, после се преместих в Ню Йорк да работя в списание Fortune - едно от най-добрите бизнес списания в Америка“, разказа Полина.

Взимала е интервю и от Мелинда Гейтс. Мечтае да вземе интервю от Джордж Клуни. Милиардерът визионер Ричард Брансън също е бил неин събеседник.

„В секундата, в която се запознаеш с него, не чака ти да го питаш. Той ме пита много въпроси", спомня си Полина.

29-годишната българка живее в Ню Йорк, който е силно засегнат от коронавируса. Във време на епидемия тя взима и още едно сериозно решение - да се омъжи. Споделя още, че вече няма търпение да се прибере в родината си, тъй като затворените граници миналата година я спрели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !