Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Дъщерята на Челентано оплю родителите си

отпечатай новината

12.01.2021 13:44 | Видян 1295 пъти

Дъщерята на Челентано оплю родителите си

Най-малката дъщеря на италианската музикална легенда Адриано Челентано – актрисата Розалинда Челентано, се изказа неласкаво за родителите си в интервю по случай 83-ия рожден ден на баща си, който бе на 6 януари. Според нея те въобще не би трябвало да имат деца.

Розалинда разказва, че на 18 години тя вече живеела самостоятелно. Започнала да се занимава с музика и постепенно се откъснала от материалната зависимост от семейството, с което така и не успявала да изгради нормални отношения. Освен това на нея й се искало хората да виждат собствения й талант, а не сянката на прочутия й баща. С родителите си тя от дълго време не общувала. Но неотдавна самият Челелнтано позвънил на дъщеря си, за да поговорят за новия й проект. Спомняйки си за детството, Розалинда споделя, че майка й – певицата и актриса Клаудия Мори, била по-строгата от двамата. Това обаче било до голяма степен обусловено от честите отсъствия на певеца от дома и от живота на трите му деца, които непрекъснато страдали от недостиг на внимание. „Артистите са същества крайно егоцентрични. Според мен те въобще не трябва да имат деца. Това не означава, че аз не обичам родителите си. Но те бяха много млади, когато се родихме, бяха увлечени от кариерите си, постоянно отсъстваха, а на нас те ни липсваха…“, обяснява Розалинда Челентано. Тя и друг път е казвала, че не се е чувствала комфортно в семейството и си мечтаела да е дъщеря на Ал Бано и Ромина.

Във филмографията на 52-годишната Розалинда има над 30 телевизионни и кинопродукции, като може би най-известната й роля е Сатаната в „Страстите Христови“ на Мел Гибсън.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !