Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Тормозили Кейт Уинслет след участието й в Титаник

отпечатай новината

19.01.2021 11:09 | Видян 1904 пъти

Тормозили Кейт Уинслет след участието й в Титаник

Британската актриса Кейт Уинслет разказа за тормоза, на който е била подложена от страна на медиите след филма „Титаник“, в интервю през водещия на подкаста WTF Марк Мароун, предава Монитор.

Звездата си спомня как пред дома й постоянно дежурели автомобили с фотографи, които следели всяка нейна стъпка. 45-годишната актриса разкрива сложните си отношения с журналистите. „Британската преса не беше особено мила с мен. Много ме критикуваха. Честно казано, чувствах се преследвана. Мислех си: „О`кей, всичко това е ужасно, но все някой ден ще отмине. И то, разбира се, приключи. Ала тогава разбрах: ако така изглеждат славата и известността, то аз определено не бях готова за тях“, признава Уинслет.

Изпълнителката на ролята на Роуз също така споделя, че след „Титаник“ със стратегическа цел е отказала участие в няколко високобюджетни продукции и е предпочела да се снима в скромни независими филми. Това й помогнало по-нататък в кариерата, тъй като в тези филми „се научила да играе“.

През август миналата година носителката на „Оскар“ Кейт Уинслет изрази гордостта си от снимките на секссцените с партньорката си от филма „Амонит“ Сърша Ронан. Премиерата на това заглавие е планирана за пролетта на 2021 г. Най-голяма известност Уинслет обаче доби през 1997 г. с ролята си в „Титаник“ на режисьора Джеймс Камерън, където си партнира с Леонардо ди Каприо. „Титаник“ стана най-касовият филм за всички времена, преди през 2009-а да го детронира друга творба на Камерън – „Аватар“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !