Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Дивна: Още получавам паник атаки

отпечатай новината

19.01.2021 11:26 | Видян 647 пъти

Дивна: Още получавам паник атаки

Певицата Дивна разкри, че все още изпитва вина за автомобилната катастрофа отпреди 3 години, в която пострада една от най-близките й приятелки – моделът Кристин Илиева. Тя сподели, че когато попадне в изпълнени улици понякога отново се връща към този момент от живота си.

"Самообвинението не спира. Има дни, в които се чувствам добре. Има дни, в които все още получавам паник атаки, насред голямо движение, голям трафик", сподели Дивна пред Нова тв.

Това, което не може да си прости, е болката, през която всички са преминали. Въпреки това преживяното й е дало много уроци, променило е мирогледа й и я е научило да цени живота повече. Освен това оттогава приятелството й с Кристин е поело в много по-здравословна посока и ги е направило още по-близки.

"Лекува ме да видя Криси пълна с живот, сияеща. Тя и тогава, а и сега, продължава да бъде моя пътеводен знак, който ми показва какво е да се бориш за живота, да го обичаш и да го живееш. Отношенията ни са много здравословни. Приятелството ни продължава, смятам, че сме свързани на едно духовно ниво", заяви още Дивна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !