Певицата Ана-Мария снима семейна...

Носията е била на баба й „Шопска сватба“ е новият...

Християна Лоизу грабна първата си...

Любимите водещи Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро...

Пазар Красно село направи базар на мартениците

отпечатай новината

22.02.2021 13:15 | Видян 671 пъти

Пазар Красно село направи базар на мартениците

Пазар „Красно село“ организира базар на мартениците, на който клиентите могат да изберат хиляди видове във връзка с наближаването на 1 март и Баба Марта. Това съобщи Николай Попов, изпълнителен директор на дружеството „Пазари ЮГ“ ЕАД. За малки и големи, за здраве и за радост, всякакви мартеници има на обичайните места – в базара на книгата, покрай пазара и на бившата спирка на бул. Гоце Делчев.

Най-търсени от децата са мартениците с актуални анимационни герои. Безспорен хит са Спондж Боп Квадратни гащи и Хелоу Кити, които са по-търсени от Батман или Елза и Ана от „Замръзналото кралство“. След тях се нареждат старите класики, като Том и Джери, Мики Маус, както и приказните еднорози и елфи, обясняват търговците. От супергероите най-желан е Спайдермен, а новият момент е Жената чудо.

При мартениците за възрастни хит са продуктите със зодиакални кристали. Те съчетават лазерно изрязан метал, в различна форма – сърце или детелина, към които е закрепен полускъпоценен камък. Най-актуалната тенденция при колиетата са ръчно изработените малки шевици с използване на бели, червени и зелени цветове. При Пижо и Пенда традиционно търсени са тези в носии, подчерта Николай Попов.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !