Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Мартеница парти събра елита в Лондон

отпечатай новината

20.03.2013 15:00 | Видян 2356 пъти

Мартеница парти събра елита в Лондон

Верен на българския си произход, лорд Евгени Минчев занесе на висшето общество в Лондон един от най-големите родни символи. Martenitza party –то на светският олигарх  бе повод в клуб The Lansdowne да се съберат 35 от неговите приятели , клиенти и медии. Всеки един от тях се закичи с червено-белия национален символ а  Минчев дълго им обясняваше значението на мартеницата.

По този патриотичен начин, в клуба, където е подписан документа за Независимостта на Америка, България беше център на заслужено внимание. Евгени Минчев вече има и първите си клиенти в Лондон, сред които децата на български олигарси и заможни руснаци , които са добре представени чрез неговите контакти там. Почетен гост и дама на вечерта беше биографката на знаменитости лейди Колин Кембъл , чиято мартеница бе специално избрана от доскорошния министър на отбраната и настоящ лидер на Нова алтернатива Николай Цонев.

Президентът на кралската бижутерийна компания Garrard Ерик Диърдорф, знаменитият фотограф Робърт Тейлър, притежателят на Mosimann’s клуб Филип Мосимън, лейди Ана Брокълбанк и звездата от английски Биг Брадър Бенджамин Дънкан, бяха само част от вълнуващото събитие. Да уважат България и лорд Минчев, в престижния клуб пристигнаха и писателката Кармел Грийнууд със съпруга си- банкер.
Сензация на вечерта отново стана българката Десислава Демиревска, която бе настанена на масата на друг преуспял българин- Светослав Колчагов- дизайнер в екипа на Вивиен Уестууд. Следващото парти на Евгени ще бъде на 5 април- негов концерт с приятели  в хотел Феста.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !