30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Тина Търнър се сбогува с обществения живот в емоционален документален филм

отпечатай новината

25.03.2021 16:17 | Видян 1795 пъти

Тина Търнър се сбогува с обществения живот в емоционален документален филм

Тина Търнър е сред най-големите изпълнители, успели да оцелеят дълго време в поп музиката, с кариера, датираща още от 60-те години на миналия век. Едва сега обаче, на 81-годишна възраст, звездата на ритъм енд блуса за първи разкрива най-съкровените си моменти и най-мрачните периоди в живота си, белязан от посттравматично стресово разстройство, в документален филм, който се явява сбогуването ѝ с обществения живот, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

"Изтъкан" около откровено интервю с музикалната икона, разкази на хора, които я познават и архивни материали, филмът "Тина" проследява възхода на певицата от "момиче от памукови полета", както самата тя се описва, до звезда от световна величина.

"Историята на Тина наистина няма аналог", заявиха режисьорите на филма Дан Линдзи и Ти Джей Мартин в началото на месеца, когато филмът беше представен премиерно извън конкурсната програма на Берлинале.

Търнър е предоставила на създателите на документалната продукция достъп до личния си обширен архив, голяма част от който никога досега не е виждан или чуван.

"Това не беше добър живот", казва звездата в началните сцени на филма, разделен на пет периода, първият от които "Част 1- Айк и Тина".

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !