Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Дженифър Лопес: звездата с най-впечатляваща външност над 40

отпечатай новината

26.03.2021 15:20 | Видян 1675 пъти

Дженифър Лопес: звездата с най-впечатляваща външност над 40

Певицата и актриса Дженифър Лопес оглави класация за знаменитости над 40 години с впечатляваща външност, пише в. "Сън", цитиран от БТА.
51-годишната Лопес надделя за титлата над други известни дами от шоубизнеса като Дженифър Анистън и Ким Кардашиян, чиито външен вид остава неподвластен на времето.
Класацията е съставена след допитване, направено във Великобритания по поръчка на естетичната клиника "Глоудей".
За Дженифър Лопес са гласували 38% от участвалите в анкетата дами, които казват, че ако изглеждат като нея на тази възраст, биха били много по-щастливи.
Второто място в своеобразната класация заема 52-годишната актриса Дженифър Анистън с 34% от гласовете, следвана от 40-годишната риалити звезда Ким Кардашиян с 31%.
В Топ 10 на знаменитостите над 40 с впечатляваща външност намират място още Уил Смит (52), Виктория и Дейвид Бекъм (46 и 45), Брад Пит (57), Наоми Кембъл (50), Том Круз (58) и Тес Дейли (51).
Предишно проучване на "Глоудей" установи, че повечето представителки на поколението Y започват да мислят за разкрасителни процедури като поставяне на ботокс, филъри и химичен пилинг преди 33-годишна възраст.
Внушителните 70% от дамите споделят, че през изминалата година, белязана от коронавирусната пандемия, честите видеоразговори, по време на които виждат лицата си, са ги накарали да помислят за естетични процедури.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !