12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Кубрат за президент?

отпечатай новината

30.03.2021 09:18 | Видян 1868 пъти

Кубрат за президент?

Кубрат Пулев, който месец след вота на 04.04 става на 40г. и вече може да се кандидатира за президент, пусна неочаквана реч във Фейсбук, която прилича на старт на кампания за изборите за държавен глава наесен: "Винаги, с все сили, се стопирам да не коментирам поради много причини, но наблюдавайки внимателно предизборната кампания, ще кажа само няколко думи за изявите, обещанията и взаимните нападки на претендентите за властта в България.   Обръщам се към Вас, уважаеми политици:  Имам усещането, че Вашата битка, не е битка за справедливост!  Компроматите, с които взаимно се заливате, нямат нищо общо с намирането на решения за по-доброто бъдеще на България. Не виждам нищо по-различно от ново драпане за власт и манипулативно лаене в ефир. Все неща, на които сме се нагледали, та вече чак ни се повръща.
Всички Вие, които през следващите седмици отново ще се борите за нашия глас: Стига евтини лъжи!
Омръзнаха ни празните ви обещания, двуличието, безпринципните коалиции, задкулисните Ви договорки, долните Ви крадливи и алчни мераци, наглото Ви безочливо поведение.
Къде Ви е достойнството бе хора, къде ви е честта, къде са Ви сърцата, къде Ви е любовта към собствения Ви народ?!
Самозабравихте се, изгубихте се.
Толкова сте объркани, че чак болни от алчност. Хронично болни.
Вие се провалихте!
Не се справихте с епидемиологичната криза и допуснахте хаос, паника и всеки да се спасява сам. Имахте предостатъчно време, но вместо да се вслушате в критиките и да се реорганизирате светкавично, Вие измислихте нови пиар сцени и атаки.
Така и не успяхте да подобрите живота на вече 6-те млн. българи, а ги оставихте на самотек.
Не злоупотребявайте повече с доверието и търпението на достойния български народ!
Не го подлагайте на повече унижения!
Боли ме, като гледам как няма кой да се погрижи за бедните и трудещи се предприемчиви българи. Побърквам се, като наблюдавам как далеч от очите и ушите на хората се разпродават държавни земи, предприятия и всякакви имоти, които са наши, на народа, не ваши!
Колко можете да сте талантливи иначе, как умело се разпореждате с имуществото и парите на българите. Боли ме, като гледам, как пенсионерите, които дълги години са работили за България, сега броят дните до следващата пенсия и несправедливо пестят стотинките за хляб, лекарства и да си платят сметките.
Живейте Вие с 300 лева на месец!
Живот ли ще е

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !