Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

С 14-часов ТВ маратон bTV проследява първия вот по време на пандемия

отпечатай новината

31.03.2021 16:33 | Видян 1160 пъти

С 14-часов ТВ маратон bTV проследява първия вот по време на пандемия

Всичко най-важно за първото гласуване по време на пандемия ще проследи редакцията на bTV Новините на 4 април в ефир на живо, който ще продължи повече от половин денонощие. От изгрев слънце до полунощ екип от близо 250 професионалисти ще се погрижи зрителите, слушателите и онлайн потребителите на всички bTV платформи да научат как протича вотът във всички краища на България и най-горещите точки в чужбина. Анализатори, спортисти, артисти, народопсихолози, лекари и любими лица от екрана ще коментират вота в 360-градусовото изборно студио „Новият парламент“, което ще започне в 16:00 часа.
Изборният маратон в ефира на bTV ще стартира в 7:00 със специално издание на „Тази събота и неделя“, което ще продължи до обедната емисия на bTV Новините, която също ще бъде удължена – до 13:00 часа. Зрителите ще имат възможност да проследят на живо първото гласуване по време на пандемия в различните точки на страната, в цяла Европа и в САЩ: как се отразяват противоепидемичните мерки на вота, как се случва гласуването в подвижните изборни секции и в болниците. Репортерите и кореспондентите на bTV ще проследят как гласуват празнуващите Великден у нас и в центъра на католическия свят – Рим и Ватикана.
Жени Марчева, Александра Кръстева и Диана Любенова ще посрещнат в обновеното студио на „Тази събота и неделя“ героите от

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !