Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Джъстин Теру: С Дженифър Анистън все още се обичаме

отпечатай новината

20.04.2021 13:35 | Видян 1285 пъти

Джъстин Теру: С Дженифър Анистън все още се обичаме

Джъстин Теру и Дженифър Анистън са една от двойките в Холивуд, която разби хиляди сърца с раздялата си.

Двамата актьори бяха заедно седем години, но решиха да прекратят отношенията си през 2017 година. Въпреки раздялата, Теру и Анистън остават близки приятели, като често показват подкрепата си един към друг. Наскоро Джъстин поздрави бившата си за рождения ѝ ден, споделяйки нейна снимка в социалните мрежи. Сега той застава на корицата на Esquire, където говори за Анистън и какви са отношенията му с нея.

„Бих казал, че останахме приятели. Не говорим всеки ден, но се чуваме често. Правим си видео разговори, пишем си. За съжаление на множество таблоиди, раздялата ни не беше драматична и все още се обичаме. Искрен съм, когато ви казвам, че ценя приятелството ни“, казва Теру пред изданието. Той допълва, че вече не е заедно с Анистън, но това не означава, че тя не му носи щастие и не се радва за нейните успехи.

„Тя ме кара да се смея всеки ден. Тя е невероятно забавен човек. За мен би било голяма загуба, ако не поддържам контакти с нея. И мисля, че същото важи и за нея“, споделя актьорът. Анистън и Теру се срещат през 2011 година, сгодяват се 12 месеца по-късно и се женят през 2015 година в задния си двор. През 2018-а официално обявиха, че се разделят, като преди това живяха отделно една година.

Няколко месеца след раздялата, Джъстин наруши мълчанието си и заяви, че с бившата му съпруга са приятели и не е имало никаква драма при развода. „Добрата новина е, че това беше една от най-приятните раздели. Скучно е, знам, но ние се уважаваме достатъчно, за да направим процеса колкото се може по-безболезнен“, казва той пред New York Times. Това обаче не означава, че не е имало тъга в сърцата на двамата. „Беше трудно, защото приятелството ни няма да е същото“, допълва Теру. Все пак той обеща на феновете, че ще продължи да поддържа връзка с Анистън и ще бъде до нея, когато тя има нужда от него.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !