Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

ДесиСлава с нов клип и промоция в средата на юни

отпечатай новината

02.06.2009 09:15 | Видян 16488 пъти | Гласували 2

ДесиСлава с нов клип и промоция в средата на юни

Вече излезе видеото към дуета на Деси и Играта „Не спирай”. Парчето е отчасти поп фолк с типично R&B звучене . Клипът също е такъв. Имиджови кадри на ДесиСлава, Играта, хубави момичета, скъпи коли, питбули...Това е пилотният сингъл от новия албум на ДесиСлава „Послушай сърцето си”. Музиката е на Пламен Петров и ДесиСлава, а аранжимента е на Йовко Петров. Режисьор на видеото е Николай Скерлев.

В клипът може да се види класиката в жанра - уникално червено Ферари F430, както и най-новото и единствено в България Порше GT3 с впечатляващите 617 конски сили. За визията си Деси се е доверила отново на Чавдар Василев от салон „Фетиш”, както и на топ гримьора Кирил Чалъков. Феновете й ще забележат, че прическата и гримът са непоказвани досега от певицата. Тоалетите са подбрани лично от Деси и са семпли, но ефектни. В клипът има и сантиментален момент – обувките, с които е ДесиСлава, са един от последните модели на Roberto Cavalli от лятната му колекция и да подарък от сестра й, която специално ги е купила на Деси за клипа. От сряда – 03 юни, клипът ще излезе във www.vbox7.com , а телевизионната премиера ще е по ФЕН ТВ в края на седмицата.

Новият албум ще бъде представен на официална промоция в столичния клуб Син Сити. Деси е приготвила ефектно шоу със специални гости, близки приятели, изненади и разнообразни песни. „Това е седмият ми самостоятелен поп фолк албум. Той е много важен за мен, дори поради факта, че го готвя близо 3 години. Надявам се всяка една от песните да бъде оценена подобаващо от почитателите на поп фолка" - сподели ДесиСлава.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !