Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Българските туристи се завърнаха по морето

отпечатай новината

10.05.2021 10:48 | Видян 769 пъти

Българските туристи се завърнаха по морето

Галакси Инвестмънт Груп: Отчитаме все повече запитвания за затворените ни комплекси „Сий Дриймс“ и „Маджик Дриймс“, които се намират между Слънчев бряг и Свети Влас

Българските морски курорти се превръщат във все по-атрактивно място за почивка за родните туристи, като голяма част от традиционно почиващите в чужбина сънародници преоткриват предимствата на българския туристически продукт. Това отчитат от водещата инвестиционна компания Галакси Инвестмънт Груп.

Има скок и на гостите от Сърбия, Македония, Румъния, Украйна и Молдова. Причината е, че гражданите от съседните на България страни припознават Черно Море като отлично място за летен туризъм, привлечени от достъпните цени, отличните условия за почивка и възможността да дойдат до страната ни с автомобил – силно предимство на фона на ограничителните мерки при въздушния транспорт в последно време.

„Отчитаме все повече запитвания за престой в затворените ни ваканционни комплекси „Сий Дриймс“ и „Маджик Дриймс“, които се намират между Слънчев бряг и Свети Влас. Сред клиентите има търсене на разнообразни опции за почивка, като преобладава интересът към едностайни или двустайни апартаменти, които могат да се наемат както за един уикенд, така и за целия летен сезон“, споделят от инвестиционната компания. От там допълват, че много често, в края на своята почивка, доволни от престоя си туристи, се превръщат в собственици на ваканционен имот.

Затворените комплекси „Сий Дриймс“ и „Маджик Дриймс“, залагат на елегантен стил, модерна архитектура и високо качество на строителството, като те са разположени в подножието на планината и предлагат панорамна гледка към морето и Несебър.

„С цел да осигурим максимален комфорт на посетителите и собствениците на имоти, помещенията са светли и функционални, а предвиденият интериорен дизайн е с удобно и модерно обзавеждане“, споделят още от Галакси Инвестмънт Груп. За да бъде гарантирано уединение и сигурност, са осигурени звукоизолиращи стени, професионален мениджмънт, денонощна охрана и частен паркинг. Допълнително предимство на ваканционните комплекси е осигуреният достъп до барове, ресторанти с разнообразна кухня, плувни басейни, фитнес центрове, масажни и козметични студиа, детски център и обширни зелени площи за отдих и почивка.

Освен че е един от предпочитаните инвеститори за избор на ваканционни и жилищни имоти, на който са се доверили над 3 000 семейства в България, Галакси Инвестмънт Груп е и най-големият собственик на 5-звездни хотели у нас. Сред тях са международно признатите брандове Hilton и InterContinental - в град София и Royal Beach Barceló - в курортен комплекс Слънчев бряг. Активи с изключителен потенциал, локализирани в един динамично развиващ се хотелски пазар. Инвестиционното портфолио на компанията включва още жилищни комплекси, офис сгради, търговски и индустриални площи.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !