Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Камен Во и Светльо от Хиподил са водещите на Пей с мен

отпечатай новината

29.01.2008 12:03 | Видян 6179 пъти | Гласували 1

Камен Во и Светльо от Хиподил са водещите на Пей с мен

Водещите на „Пей с мен” са Камен Воденичаров и Светослав Витков. „Ние сме първият дует в „Пей с мен”, да му мислят следващите.” – пошегува се Камен Воденичаров. Светослав Витков, който сподели, че само учителката му по физика го е наричала така, е категоричен – „До момента с Камен Воденичаров не сме имали възможност за пряк контакт. Много се радвам, че ще работим заедно.” Продуцентът на „Пей с мен” – компания „Седем-осми”, избра именно тези водещи заради успешни съвместни проекти, дългогодишно приятелство и заради предимството, че двамата са съвършено различни.

В момента Камен Воденичаров се занимава активно със своя режисьорски дебют, филм за Преображенския манастир, който ще се появи около Великден. Светослав Витков, отново по негови думи, е ангажиран с „корпоративно дело” и работи по нов албум и нова книга...

Междувременно, записването за участие в „Пей с мен” събра над 6 000 кандидатури. То приключва в петък, 1 февруари. „Срокът за записване не е дълъг, знаем това. Но в крайна сметка решихме, че хората с талант, които наистина искат да застанат на една сцена със своите кумири, ще се регистрират първи. Както обявихме в самото начало на кастинга, всеки записал се ще може да продължи нататък с прослушване на живо. Няма да подлагаме кандидатите на предварителна селекция. Искаме да видим на живо всеки един от тях. Това е най-малкото, което бихме могли да направим, за да стимулираме музикалната култура на българина. Предвид броя на желаещите до момента, ще се наложи да удължим дните за самото прослушване. Скоро ще решим кога започва то и всеки от кандидатите лично ще получи информация за датата и часа, в който трябва да се яви.” – обобщава първите си впечатления от кастинга за „Пей с мен” Евгени Димитров, изпълнителен продуцент на шоуто. Всички талантливи българи, които искат да изпълнят дуета на мечтите си с едни от най-големите ни музикални звезди, разполагат с последен шанс да направят това в следващите три дни (30 и 31 януари и 1 февруари включително).

Най-младите кандидати за музикална слава до днес, 29 януари, са момиченце и момченце, всяко от които на 6 години. Най-възрастният кандидат е на 74. Всички деца между 6 и 10 години са подали своите кандидатури лично. Ако бъдат одобрени за участие в „Пей с мен”, те ще бъдат под постоянното наблюдение на своите родители. Сред кандидатите има и много семейни, хора в неравностойно положение, чужденци и българи, които живеят в чужбина (Шотландия, Гърция, Македония, Германия, САЩ, Латинска Америка, Румъния). Преобладават желаещите за участие с висше образование – директори на училища, лекари (кардиолози, гинеколози, травматолози), бивши военни, рекламисти и маркетолози. Освен тях, да се явят на прослушване на живо са пожелали спортисти, дилъри на автомобили, миньори, талантливи българи с опит от участие във фестивали извън България (Франция, Русия, Канада, Украйна, Испания). Има и солисти от опери в големите ни областни градове.
Някои от интересните мотиви за участие – „Имам двама сина – на 12 и 17 години. Искам да участвам в „Пей с мен”, за да ги накарам да се гордеят с майка си.” ... „Искам да участвам в „Пей с мен”, за да стана Айнщайн в музиката.” ... „Наричат ме българският Павароти. От малък се занимавам с музика, имам над 30 концерта. Пял съм дори в затвора. Искам да участвам, за да покажа различното лице на българската музика.” ... „Аз съм презвитера. Ако спечеля парите в „Пей с мен”, ще ги дам на местната църква.”
Сред кандидатите за участие в музикалното шоу има четири приятелки, които искат да участват заедно, много майки със своите пораснали деца, а също братя и сестри, които търсят възможност за съвместна сценична изява.

„Пей с мен” стартира през март по Нова телевизия. Продуцент – „Седем-осми”.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Камен Во подписа със Слави

Няма коментари към тази новина !