Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Саня Борисова вдигна градусите в мрежата с горещи кадри от слънчева Гърция

отпечатай новината

01.06.2021 12:13 | Видян 1247 пъти

Саня Борисова вдигна градусите в мрежата с горещи кадри от слънчева Гърция

В момента прекрасната Саня Борисова, чиито сини очи могат да конкурират цвета на самото море, се е отдала на слънчева почивка в съседна Гърция, където времето е далеч по-благосклонно и приятно от това, обхванало страната ни през последните няколко дни, по което човек изобщо не може дори да предположи, че идва лято... Актрисата, позната на зрителите от родните ленти "Чужденецът" и "Живи легенди", се наслаждава на малкия, но очарователен курорт Вурвуру, разположен около скалисти заливи, които през жаркия сезон до късно биват озвучавани от музиката, носеща се от множеството барове и таверни наоколо, наред със смеха и наздравиците на техните посетители.

Навремето мястото е било рибарско селище, но днес, подобно на много други, то е сред най-предпочитаните дестинации от туристите, избрали за ваканцията си да посетят Ситония - средния от трите ръкава на Халкидическия полуостров, разделящ Сингитския и Торонийския залив. Лазурните брегове, в които се разбиват вълните на Егейско море, необитаемите острови в района, до които се стига с лодка, гмуркането в тюркоазените води на естествения басейн и живописните пътеки, минаващи през борова гора по склоновете на планината Итамос, откъдето се разкриват спиращи дъха панорамни гледки, са само една малка част от причините, привличащи посетители от близо и далеч.

Именно там е отседнала бившата половинка на Ники Илиев, която се е спряла на лукса и романтичната атмосфера на 4-звездния хотел "Ekies All Senses" за своя престой. Сред удобствата, предлагани от комплекса, спадат няколко заведения на открито, част от които са издигнати около басейна, а други - на частния плаж от бял пясък, както и СПА и уелнес център.

Преди ден актрисата зарадва своите последователи в Инстаграм с галерия от две горещи снимки, на които събира тен по тамошното крайбрежие. На тях хубавицата позира пред фотографския обектив облечена в интересен черен бански костюм от две части, отличаващ се със своята кройка, чийто акцент пада върху отвора под гърдите на горнището с една презрамка, както и това - под катарамата на силно изрязаните бикини. Завършвайки своята визия, Борисова е сложила плажен халат с дълги буфан ръкави. На изображенията, събрали хиляди харесвания от почитателите ѝ, тя стои в плитчините на морето, застанала до бял мрежест хамак, опънат над водата.

Преди часове звездата от "Нокаут или всичко, което тя написа" качи в социалната мрежа още един кадър, на който се припича, легнала на една страна върху шезлонг.

"Прекрасна си", "Каквото и да напиша ще бъде малко", "Уникална" и "Страхотна" са едва някои от коментарите, редящи се под публикацията ѝ, предизвикала възхищение у верните ѝ фенове, които не спират да я обсипват с комплименти, възхвалявайки привлекателния ѝ външен вид.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !