Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Съдът окончателно: Боби Михайлов е президент на БФС

отпечатай новината

02.06.2021 09:52 | Видян 701 пъти

Съдът окончателно: Боби Михайлов е президент на БФС

Борислав Михайлов отново е президент на БФС. С решение на съдия Владимир Г. Вълков от търговско отделение на СГС се отменя отказът на Агенцията по вписвания и се указва незабавно да бъдат вписани промените по партидата на централата, според които отново Михайлов е представляващият организацията.
Борислав Михайлов оттегли оставката си и се върна начело на БФС на последното заседание на Изпълкома. След това обаче бе отказано да бъде вписан.
Решението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване.
Парадоксалното е, че ден по-рано самата футболна централа спря да представя бившия вратар като свой шеф. В новинарския поток на официалния сайт на футболния съюз като такъв отново се появи Касабов.
Именно той в момента води делегацията на националния отбор за контролите със Словакия, Русия и Франция. По покана на Касабов лагерът на тима ни беше посетен вчера от легендата на германския и световния футбол Франц Бекенбауер.
"Кайзера пристигна в базата на лъвовете по покана на и. д. президент на БФС Михаил Касабов и пожела успех на българския отбор в предстоящите приятелски двубои", съобщи по този повод официалният сайт на БФС.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !