Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Снуп Дог се похвали с внуче

отпечатай новината

02.06.2021 11:21 | Видян 1200 пъти

Снуп Дог се похвали с внуче

Казват, че да имаш деца е голяма благословия, но още по-голяма е това да се сдобиеш с внуци, които сякаш гледаш и обичаш много по-силно. Това важи до голяма степен за Снуп Дог, който наскоро умили феновете си, показвайки най-малкия член на неговото семейство.

„Най-малкото внуче на дядо“, написа рапърът в Instagram, където качи кадъра, на който държи пеленачето в скута си. Освен със сладкото бебе, звездата привлече внимание и с очите си, които го издават, че изключително много се радва на срещата с момченцето.

Рапърът сподели и видео, в което се радва на бебето Скай, докато слуша Боб Марли, пишейки, че така се гледа внуче.

Момченцето, пленило сърцето на Снуп Дог, се роди на 21 февруари тази година. По този повод негови приятели му написаха, че вече е остарял, заобиколен от пълна къща с внучета.

Известният изпълнител бе на 43 години, когато се роди първото му внуче. Синът му Корд Бродус и тогавашната му половинка Джесика го направиха дядо, след като на бял свят се появи синът им Зайън.

През септември 2019 г. Корд става татко за втори път, но детето е от новата му приятелка. Момченцето обаче имаше здравословни проблеми и издъхва в болницата, въпреки усилията на лекарите.
„Благодаря на всички за съболезнованията. Синът ми направи всичко, което можеше през тези 10 дни, в които беше сред нас. Сега, след като земният му път завърши, той продължава своето дело. Никога няма да забравя чувството, когато си отиде в ръцете ми“, написа тогава синът на Снуп Дог.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !