Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма да изтрия нищо от живота си: Алекс Сърчаджиева

отпечатай новината

14.06.2021 11:24 | Видян 1444 пъти

Няма да изтрия нищо от живота си: Алекс Сърчаджиева

Александра Сърчаджиева прави последни репетиции преди премиерата на спектакъла „На живо“, в който разкрива някои от най-драматичните и трагични мигове в живота си:  смъртта на майка си – голямата актриса Пепа Николова, и на съпруга си – непослушното и  талантливо момче на киното и театъра Иван Ласкин.   
„Много се вълнувам. Всичко започна като мечта, като очакване нещата да се случат. А сега много ме е страх дали ще се справя. Наистина искам да покажа себе си - с моите битки. Хората ще чуят неща, които са вътре в моето сърце от години и които никога не съм казвала. Правя го, за да помогна на себе си чисто емоционално. Обаче вярвам, че ще помогна и на някой друг“, сподели Сърчаджиева в съботно-неделните си гостувания в телевизиите.
„Човек трябва да е наясно, че винаги има някой друг, на когото му се случват много по-гадни и по-страшни неща. Разбира се, за всеки неговите трагедии са най-гадни, но в крайна сметка това е животът, животът е колело – веднъж си горе, друг път – долу. Не знам какво означава да надмогнеш страданието. Болката остава завинаги, просто човек се научава да живее с нея. Това, че времето лекува, според мен са пълни глупости. Когато някой ти липсва, това е за цял живот“, категорична е Сърчаджиева.
“Ще покажа моите падения и борбите, които съм водила. Нищо няма да изтрия от живота си. Защото всичко, което ми се е случило до този момент, е част от една по-голяма история. Никой не знае как тя ще продължи и кога ще приключи. Но това е моята история и аз не искам нищо да изтрия от нея. Всичко, което ми се е случило, е трябвало да ми се случи. Всичко, през което преминавам, е защото трябва да премина", споделя още дъщерята на Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев.
Премиерата е на 15 юни на откритата сцена във Военната академия в афиша на театралния фестивал "София моно". Текстът на пиесата е на Яна Борисова по разкази на самата Александра, а режисьор е Димитър Коцев-Шошо. Със Сърчаджиева пред зрителите излиза и Радена Вълканова в ролята на водещата в телевизионното студио.     


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !