Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Най-богатите порнозвезди

отпечатай новината

21.06.2021 10:42 | Видян 1100 пъти

Най-богатите порнозвезди

Ето кои са имената в порноиндустрията, които могат да се похвалят с внушителни банкови сметки:

Лексингтън Стийл

Състояние: 6 милиона долара

Лексингтън Стийл се е снимал в над 1000 филма. Развива се като продуцент и създава две продуцентски компании за филми за възрастни. Преди да навлезе в порноиндустрията е бил брокер на недвижими имоти.

Кейти Морган

Състояние: 6 милиона долара

Кейти навлиза в порноиндустрията заради спешна нужда от пари, за да плати гаранцията си. Кейти бързо се превръща в звезда и скоро се насочва към киното, където също изкарва солидни хонорари.

Бри Олсън

Състояние: 7 милиона долара

Олсън започва да работи за една от най-големите компании в порноиндустрията и бързо се реализира като една от най-добрите актриси в жанра. Снима се в музикални клипове и телевизионни предавания и е на кориците на няколко списания. 

 

Трейси Лордс

Състояние: 7 милиона долара

Трейси започва кариерата си, като участва в няколко порнофилма. След това се насочва към киното и се снима във филмите „Блейд“ и „Зак и Мири снимат порно“. Въпреки кратката си филмова кариера, Трейси се сдобива с изключително впечатляваща банкова сметка.

Мария Такаги

Състояние: 7 милиона долара

Започва кариерата си като модел и телевизионна актриса. Снима се в няколко голи фотосесии преди да започне да се снима в порнофилми. Само за година печели пет награди за най-добра актриса. Въпреки че не остава дълго, снима се само в 15 филма, Такаги успява да натрупа солидно състояние от кариерата си на порноактриса.

Рон Джеръми

Състояние: 7.5 милиона долара

Актьорът и неговата запазена марка - мустаците, вземат участие в 2216 филма, а като режисьор се изявява в 285. Рон е смятан за една от най-големите порнозвезди. Във филмите, в които е участвал, е спал с почти 5000 жени. 

Понастоящем Рон Джеръми  е в затвора. Повдигнати са му десетки обвинения, сред които шест случая на сексуално посегателство, пет обвинения за изнасилване, три - за насилствена орална копулация, както и едно обвинение за непристойно поведение с 15-годишно момиче. 

 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !