Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Две сестри по Фен ТВ

отпечатай новината

05.06.2009 15:20 | Видян 4356 пъти

Две сестри по Фен ТВ

По примера на много телевизии и Фен ТВ ще излъчи сериала „Две сестри”, но в музикален вариант. Главните героини са Цветелина и Екстра Нина, които ще бъдат гости на предаването „Нарисувай се...” в събота и неделя от 13.00 часа.

Цветелина първа ще покаже уменията си с четка и на фона на свои песни ще разкаже любопитни моменти от личния и професионалния си живот. Зрителите ще научат как авторска песен от нейния репертар е била открадната от босненска певица след нейно гостуване в местна телевизия. Цвети ще разкаже подробно и за новия си дует с Искрен Пецов, който е станал спонтанно без двамата изобщо да се познават. „Аз съм човек, който обича да експериментира в творчеството си. Затова предлагам на почитателите си от попфолк до рок песни. Завършила съм народно пеене, а в момента уча поп и джаз в Пловдив”, разказва певицата.

Нейната сестра – Екстра Нина, пък ще засегне предимно темата за любовта и изневярата в своето гостуване. Тя ще предложи музикален микс от свои песни и класиката „Моя страна, моя България” на Емил Димитров. Зрителите на Фен ТВ за първи път ще видят пълната версия на песента „Любовница”, а певицата се похвали, че досега никога мъжете до нея не са й изневерявали. Интересен факт е, че в клиповете и песните на Екстра Нина дейно участие взимат всички от нейното музикално семейство. Сестра й Валя е писала текстове и музика, майка й е героиня в клипа й към „Паднал ангел”, Цветелина също участва като актриса в лентата към „Любовница”. 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !