Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Язък: на Гришо и Лолита не им се получи

отпечатай новината

17.07.2021 19:54 | Видян 1005 пъти

Язък: на Гришо и Лолита не им се получи

Григор Димитров и Лолита са се разделили, заключиха техни фенове в Instagram. Най-добрият ни тенисист се радва над над 1 милион последователи в социалната мрежа, но сред тях вече не е богатата рускиня, любовта с която избухна в края на миналото лято

Самият Гришо също е спрял да следва Лола, която развива успешно два профила. Двамата никога досега не са качвали на пост своя обща снимка, ползваха основно сторита, за да демонстрират близостта си.  

За последно 30-годишният Димитров и Османова (28) са видени заедно на рождения ден на атрактивната брюнетка от зодия Рак в началото на юли. Тогава от публикациите на Лолита стана ясно, че любимият ѝ е сварил да се включи в празненствата в Монте Карло, на които присъстваха семейството й и приятели.

Вчера обаче красавицата пусна кадри от разходка в Кан, на които се вижда,, че е сменила спрягания за годежен пръстен с друг. За първи път Лола показа бижуто с диамант в началото на май, когато се прибра в родния си град Налчик, република Кабардино-Балкария, пише "Монитор", а вчера на безименния й пръст се видя бижу със син камък.

 По повод диаманта, веднага тръгнаха слухове, че Лола и Григор са сгодени, а само две седмици по-късно тя го придружи в Хасково, България. Тук бившият №3 в света отпразнува 30-ия си юбилей и намекна, не, а направо си каза, че се чувства готов за семейство. Явно обаче в рая са се явили пукнатини, защото в последните дни Лола заложи на ролята си на инфлуенсър. Милионерската щерка пусна клипче, чрез което разходи последователите си в единствения голям шопинг център в Монако - „Метропол“. Нито от страна на Григор, нито от страна на госпожица Османова няма коментар по темата.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !