Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Стефан Вълдобрев минава през жестоко изпитание

отпечатай новината

21.07.2021 08:22 | Видян 1686 пъти

Стефан Вълдобрев минава през жестоко изпитание

Стефан Вълдобрев е един от малкото ни музиканти, които са останали верни на ученическата си любов. Нещо повече - днес момичето, което печели сърцето му преди години, е и негова съпруга.

Певецът, който в момента е на турне с "Обичайните заподозрени" и представят новия албум "Жълт код" има щастлив брак с юристката Яна, която среща още като ученик в Езиковата гимназия в Стара Загора. Днес двамата си партнират и в театралната трупа, от която се познават и с журналиста Венелин Петков, с когото са близки приятели.

Стефан и Яна сключват брак през 1996 г., а две години по-късно се ражда дъщеря им Мария. Същата тази щастлива 1998-ма, когато стават родители, се оказва и преломна в живота на семейството, защото им се налага да минат през сериозно изпитание - певецът претърпява тежка катастрофа, след която е обездвижен за дълго време, но в крайна сметка със силана на волята и непрестанните грижи преодолява този период и се завръща и към нормалния си живот, и към работата.

"Направи ме по-смирен, дори суеверен. По-вглъбен и по-временен. Тогава дойде този момент, в който започнах да си казвам, че трябва да се правят само важните неща, само смислените, само тези, които ти носят радост", споделял е Вълдобрев, който прекарва месец в болницата в Бургас, след което и месец в Медицинска академия в София. Днес той рядко говори за този труден период.

Преломен момент Стефан Вълдобрев има и в професионален план, когато известно време е на щат в театъра, но работата не му носи удовлетворение. Тогава участвал и в пиеси, които не били по вкуса му. В един момент взел решение да сложи край на това и заминал за Прага, където в периода 2006-2007-ма специализира кино-режисура в Чешката филмова академия ФАМУ.

Към днешна дата 51-годишният Стефан Вълдобрев може да нарече щастлив човек, но и много променен след серията от премеждия. Признава, че измерва успеха с това, когато види, че хората пеят песните му, пише "Уикенд".

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !