Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Кейти Пери и Орландо Блум се забавляват на луксозна яхта на остров Капри

отпечатай новината

04.08.2021 15:38 | Видян 1549 пъти

Кейти Пери и Орландо Блум се забавляват на луксозна яхта на остров Капри

Кейти Пери и Орландо Блум бяха снимани да се забавляват и да си разменят ласки на луксозна яхта край италианския остров Капри, където в момента почиват още Дженифър Лопес и Бен Афлек, както и Мария Бакалова, която замина за дестинацията преди броени дни. На изображенията, заснети от папараци, които вече обикалят интернет пространството, двамата не спират да се прегръщат и целуват на борда на плавателния съд. Пери (36 г.) е с цял кафяв бански, а Блум (44 г.) с червени шорти.

На кадрите се вижда, че те решават да охладят страстите, като първо актьорът от "Карибски пирати" скача във водата, а малко по-късно същото прави и любимата му, следвайки го.

С тях са и едногодишната им дъщеря Дейзи, майката на изпълнителката на "Roar", както и приятели на звездната двойка, споделящи слънчевата им ваканция, която, съдейки по доброто настроение, изпълващо фотографиите, надали ще приключи скоро.

В последните месеци Кейти Пери и Орландо Блум се наслаждават на лятото, бягайки далеч от обичайните си ангажименти в Съединените щати. След като звездата от големия екран приключи работата си по анимационния сериал "Принцът", в който озвучава героя на принц Хари, той разполага с достатъчно свободно време да обикаля Европа в компанията на своите близки. Както всъщност прави в момента.

Първоначално Блум и Пери започнаха да излизат заедно през 2016 г., но малко след това прекратиха връзката си, припомня БТА. Двамата възобновиха отношенията си през февруари 2018 г., а 12 месеца по-късно обявиха годежа си. Преди година Пери и Блум станаха родители на малката Дейзи, която е първо дете за всеки един от тях.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !