Арман Царукян отговори колко струва...

Арман Царукян е на върха на славата, след като победи...

ПП осигури застрояването на Корал,...

Корал е считан за нещо като собствен от Кирил Петков,...

Азис предизвика страшен скандал в Турция

отпечатай новината

15.09.2021 10:47 | Видян 3935 пъти

Азис предизвика страшен скандал в Турция

Азис напомни успешно за скандалния период от кариерата си, когато с всяка своя фрапантна визия, провокираше серия от разнопосочни коментари. Този път обаче не у нас, а в съседна Турция.

Стигна се дори до там медии да нарекат поп фолк звездата "гей извратеняк" няколко дни преди поредната му изява на сцената на музикално-развлекателен фестивал.

Краля на поп фолка трябваше да даде тон за песен на 19 септември в град Бурса, като част от Балканския панаир, но в началото на тази седмица участието на българина бе отменено след мощната кампания, проведена срещу него от турското издание Yeni Akit.

От изданието наричат изпълнителя на "Хабиби" "гей извратеняк", като твърдят, че оплаквания от участието му са заваляли като из ведро до редакцията, пише "Телеграф". В представянето на певеца турското издание включва негови неактуални снимки от преди десетина години, в които той все още се подвизава с грим и червеникава коса.

Самият Азис пък, все още не е коментирал публично случката. След като участието му в панаира бе отменено, на негово място бе поканен друг българин – Тони Стораро, който също е популярен сред меломаните в Бурса, твърди сайтът BalkanInsight.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !