Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Изневяра раздели култова двойка от "Един за друг"

отпечатай новината

21.09.2021 10:08 | Видян 1497 пъти

Изневяра раздели култова двойка от

Не всички двойки от хитовото шоу "Един за друг" заживяха като в приказките след края на участието си в любовното предаване. Някои от тях вдигнаха мечтаната сватба, други заченаха първа рожба, но за някои семейния живот се оказа непоносим и се разделиха. 

Една от най-култовите двойки в шоуто се е развела и то след много грозна и позорна изневяра. 

Яница и Момчил, които още по време на участието си в "Един за друг" направиха впечатление на зрителите, че не си подхождат, вече са разделени. 

Нежната половинка от семейство Марчеви от град Силистра е кръшнала на мъжа с друг левент, пише "Хотнюз". 

В момента Момчил ближе рани след края на брака си и е много разочарован от любовта, издадоха от обкръжението му. Младият мъж се е отдал на запои в мъжка компания, постоянно се снима с бутилки с алкохол, или пък качва хапливи коментари в своя инстарграм профил.

Едно от последните му признания гласеше – „Тихите води са най-ку*ви”. Текстът най-вероятно се отнася за бившата му булка или пък е разочарован от друга жена.

Любовната приказка за двойката приключи малко след края на шоуто, като двамата са се развели по бързата процедура. Пищната красавица с пиперлив език вече е сменила и фамилията си и си е върнала името Касабова.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !