Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Загубих 100 000 последователи само заради големите гърди

отпечатай новината

26.09.2021 10:46 | Видян 1297 пъти

Загубих 100 000 последователи само заради големите гърди

Певицата Били Айлиш има нова визия и очевидно това не се харесва на всички. В откровено интервю за октомврийския брой на американското списание Elle, тя говори за промените в имиджа си, за сексизма в обществото и за това как се възприемат жените и женската голота, предаде webcafe.bg.

19-годишната Айлиш, която наскоро присъства на звездното събитие Met Gala, където се появи с руса коса и рокля с дълбоко деколте. В последно време тя се появи и на корицата на сп. Vogue, където също демонстрира новата си визия и разкри повече плът.

Това е рязка промяна в сравнение с доскорошния ѝ стил - твърде широки дрехи и боядисана в зелено коса. Затова и на фона на последните по-стилни появи на певицата троловете са се активизирали под снимките ѝ в Instagram.

"Хората държат на тези спомени и демонстрират привързаност. Но това е много дехуманизиращо", споделя поп звездата, когато говори за реакциите спрямо трансформацията ѝ и посочва корена на проблема: "Загубих 100 000 последователи, само заради циците. Хората се страхуват от големи гърди."

По думите ѝ грозните реакции от страна на феновете ѝ се проявяват дори, когато носи прости неща като потник или нещо малко по-разкриващо, а не обичайните си широки блузи и панталони.

"Онзи ден реших да сложа потник. Дори не беше нещо провокативно. Но знам, че хората ще си кажат: "По дяволите, тя се облича секси, за да демонстрира нещо." А аз не искам. Навън е 500 градуса и просто искам да нося потник", разказва Айлиш.

Певицата критикува и свойското отношение, което другите имат към демонстрирането на нещо сексуално от нейна страна, сякаш това е работа на "всички останали", като според нея подобно отношение не се прилага спрямо мъжете.

Това не е първият път, в който тя говори за това как промените в стила ѝ на обличане водят до негативни реакции онлайн. Пред Vogue тя коментира, че е приключила с това да се съобразява с който и да е за това как се облича и какво носи.

Във фотосесията за списанието тогава тя се появи в по бельо и в луксозен корсет, а публикуваните снимки на профила ѝ в Instagram предизвикаха сериозна полемика сред феновете ѝ, част от които очевидно не бяха съгласни с промяна на стила.

"Изведнъж, ако искаш да покажеш кожата си, ставаш лицемер, лесна, мръсница и ку*ва. Ако е така, аз съм горда с това. Аз и всички момичета сме ку*ви, да си гледат работата. Нека обърнем нещата и поемем контрол над това. Да показваш тялото си, да показваш кожата си или пък да не го правиш, това не отнема никакво уважение от теб", заявява тя пред Vogue.

Появата ѝ на Met Gala по-рано този месец също привлече сериозно внимание към нея, като целият ѝ бляскав вид беше вдъхновен от Мерилин Монро и Грейс Кели.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !