Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Времето решава кой срещаш в живота си

Времето решава кой срещаш в живота си, сърцето ти решава...

Бившата на Ицо Хазарта вдига сватба

отпечатай новината

08.10.2021 11:11 | Видян 1552 пъти

Бившата на Ицо Хазарта вдига сватба

Бившата жена на Ицо Хазарта - Диана Котева се сгоди за дългогодишния си приятел Иван и веднага се похвали с пръстена си, обсипан с диаманти, в социалните мрежи. Любимият я изненадал, като й поискал ръката съвсем официално на 24 септември в Лондон, където живеят, и новината предизвика много вълнения в мрежата.

В английската столица Диана работи като собственик на счетоводна кантора, но често отскача и до родния си Пловдив, където беше GCSE Business studies в Местно частно училище. "Заедно сме от 10 години. Имаме 7-годишен син, просто сега решихме, че е подходящ момент да се сгодим", разкри пред "Галерия" тя, но все още не уточнява за кога е планирана сватбата.

Детето им, което носи името на татко си, е първокласник в престижно училище в Лондон.

След като Диана се запознава с Иван всъщност започват и проблемите й с Ицо Хазарта, който подава жалба и й отнема родителските права, без дори да я уведоми. "Няма как да знам какви са мотивите му. Цели 7 години, докато бях сама, нямаше никакви проблеми с отношенията ми с него и Ади. След като разбра, че съм срещнала друг, се промени", разказвала е през годините бившата на рапъра, с когото са разделени от 2007-ма след кратък брак, който продължава едва две години.

За краткото си съвместно съжителство Хазарта и Диана често се карали, а тя така и не могла да свикне с бохемския му начин на живот. Освен това твърди, че той й изневерява.

"Знам за случай, в който беше отишъл на секстуризъм в Германия при едно момиче българка. И двамата бяха ходили да ми избират бельо и сутиен за подарък. Представете си какво трябваше дa търпя аз. Той имаше връзка с настоящата си жена Женя по време на брака ни. Тя беше танцьорка на "Ъпсурт" още като бях омъжена за него.

От дъщеря ни знам, че Женя е била бременна от него още докато сме били женени, и е правила аборт. никога не съм ревнувала от нея. Той ми беше казал, че тя е гадже на Буч. Затова са постоянно заедно. И аз вярвах. Изобщо не съм се съмнявала. Ади, като ми каза, че Женя живее при тях, първо се учудих как така Буч се е съгласил на това и чак тогава загрях за връзката им", сензационно разкри преди време Диана.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !